dilluns, 24 d’agost del 2015

Últims preparatius pel 2n Gran Premi Ajuntament d’Ondara.

L’esdeveniment pretén acostar al poble el Ciclisme de Base.

Cartell de la prova ciclista.

El Segària Club Ciclista organitza –amb el patrocini i la col.laboració de l’Ajuntament d’Ondara–, una nova edició del Gran Premi Ajuntament d’Ondara de Ciclisme Escolar, prova oficial per a xiquetes i xiquets federats, ja en la recta final de Lliga Provincial d’Escoles Ciclistes d’Alacant 2015.

Realment, val la pena acostar-se i veure l’ambient que es viu en aquestes curses, especialment els moments emotius de la categoria Promeses. Les instruccions dels àrbitres, els consells dels tècnics, el seguiment dels pares, la concentració i les emocions dels xiquets... Promeses, Principiants, Alevins i Infantils... Tot un espectacle! Les xiquetes i els xiquets demostren una habilitat extrema, anant de la mà la prudència i la competitivitat; és molt fàcil dir que són menuts, però són molt hàbils i molt responsables. Eixa experiència els durarà tota la seua vida.

Indicacions sobre el recorregut.

Amb la bicicleta com a instrument, els joves ixen de la rutina i eviten el sedentarisme, aprenent a utilitzar-la com a mitjà de transport, formant-se en actituds, esperit de sacrifici, companyerisme, normes de seguretat i manteniment del material.