diumenge, 24 de març del 2019

Dinar del Club 2019.

Foto: Esteban G. Reig.

Aquest cap de setmana ha estat el dinar del Club, celebració que ja fa anys venim realitzant amb l’arribada de la primavera i el bon oratge.

Quan Déu vol, sense núvols plou. El cel tapat i el vent gelat, humit, fresc, però –tot i ser un dia gris– no ha aparegut el líquid element a les nostres terres, a les nostres carreteres.

La paella, perfecta. Foto: Vicent Chesa.

Cada any, un grup de persones amb un comú interès –la bicicleta, el Ciclisme– ens reunim, compartim experiències, revivim rutes i entrenaments, recorden anècdotes, fets i amistats. A més, aquest mes hem complit vint-i-cinc anys com a entitat esportiva, un motiu més de goig i celebració.

A la taula i al llit, al primer crit. Foto: Esteban G. Reig.

Dissabte, 23 de març. Pel matí, volta amb les dues rodes fins La Vall de La Gallinera i avituallament a Benirrama; al migdia, concentració en l’àrea recreativa d’Els Poblets, parant taula, fent-se l’aperitiu, bevent vermut, vi, cervesa, refrescos i també aigua, fins l’arribada de la paella, encomanada al Restaurant Casa Colom, d’El Verger. La família del Club Ciclista Segària creix any rere any. Veterans i novençans del pedal ens reunim a taula, una trentena de socis. Tot i que no estan tots el que son, son tots el que estan.

A la taula i a l’aula substància, no faula. Foto: Esteban G. Reig.

I a la fi de la jornada, apareix el sol. Un bon vi amb el resol del vespre al front. L’astre rei ens permet fer una amena sobretaula, una tertúlia, comentant projectes de present, rumiant altres de futur.

Salut i pedals.