dissabte, 20 de desembre del 2014

Salvador Doménech finalitza el Curs nacional d’entrenadors de Ciclisme.

El passat dia 13 de desembre va concloure al Palau Velòdrom “Lluis Puig” de València el Curso de Director Deportivo de Ciclismo Nivel 3, organitzat per la Escuela Nacional de Entrenadores de la Real Federación Española de Ciclismo, amb la col.laboració de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana.

Alumnes del curs al velòdrom Lluis Puig.

El curs ha comptat amb més de 60 alumnes en el bloc específic, celebrat del 5 al 13 de desembre, dels quals 40 aprovaren el bloc comú entre el 31 d’octubre i el 8 de novembre. Destaquen professionals i ex professionals com ara Imanol Erviti, Juan Manuel Gárate, Jorge Azanza, Xavier Zandio, Pablo Urtasun, Rubén Donet, Rubén Pérez o Benjamín Noval, així com les fémines Anna Sanchis o Elena Lloret.

Molts han aprovat els exàmens dels dos blocs; en tot cas, per a obtindré el títol es necessita passar per un període de pràctiques de huit mesos en una escola, club, equip o entitat on es desenvolupe l’ensenyament i pràctica del Ciclisme, a més de realitzar una memòria explicativa o treball d’investigació final.

En el curs ha participat Salvador Doménech Rovira, soci i Secretari del Club Ciclista Segària; a ell hem de reconèixer-li l’esforç i el mèrit per voler aprendre, ja que des de l’any 2009 ve formant-se en diferents cursos i jornades de perfeccionament de tècnics, a més de conèixer aspectes institucionals, socioeconòmics i legals del Ciclisme.

- Curso de Director Deportivo de Ciclismo Nivel 1 [Entrenador Provincial]. (Novembre 2009/Gener 2010. València. Palau Velòdrom “Lluis Puig”. Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana).
- Formación del Ciclista desde la Base al Profesionalismo. (Dissabte, 13 de novembre de 2010. Castelló. Universitat Jaume I. Real Federación Española de Ciclismo).
- Jornada de Formación y Reciclaje para Motos Enlace. Seguridad Vial en Pruebas Ciclistas. (Dissabte, 22 d’octubre de 2011. València, Complex Esportiu-Cultural “La Petxina”. Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana).
- El Ciclismo visto desde todas las facetes del Deporte. (Dissabte, 19 d’octubre de 2012. Torrent. Universitat Catòlica de Valencia. Real Federación Española de Ciclismo).
- Curso de Director Deportivo de Ciclismo Nivel 2 [Entrenador Autonómico]. Novembre 2012/Gener 2013. València. Palau Velòdrom “Lluis Puig”. Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana).
- Curso de Director Deportivo de Ciclismo Nivel 3 [Entrenador Nacional]. Novembre/Desembre 2014. València. Palau Velòdrom “Lluis Puig”. Real Federación Española de Ciclismo).


Enllaços: http://rfec.com/node/16462
http://rfec.com/directordeportivonivel3